Добијте СМС преку Интернет на нов привремен телефонски број бесплатно

Достапно 195 броеви. Додаден е нов број пред 1 минута.


Соединети Држави Соединети Држави

3976 пред 14 секунди
47538 пред 15 секунди
50288 пред 22 секунди
31899 пред 23 секунди
39557 пред 24 секунди
91111 пред 25 секунди
84544 пред 44 секунди
64527 пред 48 секунди
185 пред 49 секунди
25860 пред 51 секунда
51518 пред 51 секунда
85647 пред 53 секунди
929 пред 53 секунди
120136 пред 55 секунди
91518 пред 56 секунди
7545 пред 59 секунди
19165 пред 1 минута
32576 пред 1 минута
4730 пред 2 минути
6710 пред 2 минути
20863 пред 2 минути
1401 пред 2 минути
9682 пред 3 минути
11536 пред 3 минути
13642 пред 3 минути
3459 пред 3 минути
96 пред 3 минути
68 пред 3 минути
664 пред 3 минути
48296 пред 3 минути
66797 пред 4 минути
2112 пред 5 минути
2301 пред 5 минути
4074 пред 5 минути
7180 пред 5 минути
4448 пред 5 минути
2509 пред 6 минути
11949 пред 6 минути
30143 пред 6 минути
19360 пред 6 минути
43206 пред 6 минути
24808 пред 6 минути
30028 пред 7 минути
9305 пред 7 минути
50654 пред 10 минути
3786 пред 10 минути

Обединето Кралство Обединето Кралство

44946 пред 3 секунди
19161 пред 5 секунди
1075 пред 6 секунди
25710 пред 7 секунди
16192 пред 8 секунди
3004 пред 9 секунди
16742 пред 10 секунди
20113 пред 12 секунди
20373 пред 14 секунди
17578 пред 17 секунди
17638 пред 19 секунди
15058 пред 20 секунди
16413 пред 22 секунди
15425 пред 32 секунди
10485 пред 35 секунди
25944 пред 1 минута
25619 пред 1 минута
27780 пред 1 минута
46929 пред 1 минута
25561 пред 1 минута
106124 пред 2 минути
17096 пред 2 минути
19238 пред 2 минути
14901 пред 2 минути
9101 пред 2 минути
9180 пред 2 минути
19232 пред 2 минути
19002 пред 2 минути
20899 пред 2 минути
5684 пред 4 минути
29449 пред 4 минути
27062 пред 4 минути
16812 пред 4 минути
14554 пред 4 минути
5859 пред 5 минути
5968 пред 5 минути
7884 пред 5 минути
1867 пред 5 минути
786 пред 5 минути
5217 пред 6 минути
1709 пред 6 минути
4638 пред 6 минути
29332 пред 6 минути

Русија Русија

4871 пред 11 секунда
1688 пред 11 секунда
3170 пред 12 секунди
1840 пред 1 минута
1242 пред 2 минути
2032 пред 2 минути
1847 пред 3 минути
937 пред 5 минути
1116 пред 5 минути
1524 пред 5 минути
901 пред 6 минути
916 пред 6 минути
1060 пред 6 минути

Канада Канада

976 пред 32 секунди
31292 пред 2 минути
2419 пред 2 минути
2019 пред 2 минути
35555 пред 3 минути
107017 пред 3 минути
2630 пред 4 минути
2228 пред 5 минути
36942 пред 5 минути
1361 пред 5 минути
536 пред 6 минути
32465 пред 9 минути

Франција Франција

3192 пред 33 секунди
20498 пред 3 минути
872 пред 4 минути
2148 пред 5 минути
744 пред 5 минути
1227 пред 5 минути
374 пред 6 минути
375 пред 6 минути
409 пред 6 минути
405 пред 6 минути
470 пред 6 минути
645 пред 6 минути

Индија Индија

7191 пред 2 минути
10291 пред 2 минути
8406 пред 2 минути
3702 пред 2 минути
9054 пред 2 минути
8118 пред 4 минути
12943 пред 4 минути

Холандија Холандија

8305 пред 1 минута
26096 пред 2 минути
12508 пред 2 минути
4208 пред 2 минути
4742 пред 2 минути
3629 пред 3 минути

Шпанија Шпанија

17718 пред 1 минута
49986 пред 3 минути
24078 пред 4 минути
45793 пред 6 минути
22834 пред 6 минути

Германија Германија

7302 пред 8 секунди
20861 пред 24 секунди
11303 пред 2 минути
10591 пред 2 минути

Шведска Шведска

1076 пред 39 секунди
1004 пред 5 минути
1123 пред 5 минути
717 пред 5 минути

Филипини Филипини

3809 пред 1 секунда
10387 пред 19 секунди
12732 пред 52 секунди

Полска Полска

1484 пред 8 секунди
14266 пред 2 минути
37799 пред 2 минути

Украина Украина

21558 пред 25 секунди
29868 пред 2 минути
13361 пред 2 минути

Израел Израел

19277 пред 2 минути
12091 пред 2 минути
7582 пред 2 минути

Австрија Австрија

63203 пред 43 секунди
10152 пред 3 минути

Кина Кина

35842 пред 3 минути
54722 пред 4 минути

Нов Зеланд Нов Зеланд

5384 пред 15 минути

Уганда Уганда

405 пред 1 седмица

Ел Салвадор Ел Салвадор

296 пред 6 секунди

Казахстан Казахстан

675 пред 7 секунди

Порторико Порторико

589 пред 4 дена

Гана Гана

488 пред 3 дена

Индонезија Индонезија

8076 пред 1 ден

Италија Италија

7844 пред 20 часа

Малезија Малезија

14082 пред 18 часа

Естонија Естонија

1978 пред 17 часа

Мјанмар (Бурма) Мјанмар (Бурма)

8018 пред 4 часа

Романија Романија

24821 пред 2 часа

Ирска Ирска

8081 пред 1 минута

Белгија Белгија

11975 пред 2 часа

Литванија Литванија

565 пред 6 минути

Бразил Бразил

5867 пред 1 минута

Португалија Португалија

14924 пред 2 часа

Нигерија Нигерија

7977 пред 23 минути

Тајланд Тајланд

5074 пред 2 минути

Австралија Австралија

71227 пред 2 минути

Чешка република Чешка република

9375 пред 2 минути

Турција Турција

1023 пред 2 седмици

Мароко Мароко

838 пред 2 минути

Финска Финска

1765 пред 3 минути

Хонг Конг САР Кина Хонг Конг САР Кина

3862 пред 4 минути

Латвија Латвија

1164 пред 5 минути

Мексико Мексико

3114 пред 2 седмици

Добијте привремен телефонски број за да добивате смс преку Интернет без регистрација

sms number

Online-sms.org обезбедува бесплатен прием на СМС до телефонски броеви за еднократна употреба и привремени телефонски броеви на интернет. Можете да ги користите нашите мобилни телефони бесплатно без да плаќате за дојдовни смс или да регистрирате сметка. Регистрирајте нови сметки користејќи ги нашите привремени броеви. Добијте SMS код за потврда бесплатно од повеќе од 300 апликации и сајтови како што се WhatsApp, Google, Facebook, WeChat, Telegram, Viber, Line, KakaoTalk, Gmail и повеќе. Ако мислите дека е одлично, ве молиме споделете ја нашата страница за прием на СМС со вашите пријатели.

Што е виртуелен телефонски број? Наместо физичка SIM-картичка, бројот е достапен виртуелно во облакот. Така, можете да примате СМС преку Интернет каде било во светот без мака во роаминг. За да примате смс на лажен број треба само да почекате 1-10 минути, брзината на прием на смс зависи од испраќачот. Секојдневно го ажурираме списокот со мобилни броеви. Сите наши броеви треба да се земат како еднократен или привремен број за примање СМС бидејќи бројот на бесплатни смс сам по себе значи дека неколку луѓе можат да го користат одеднаш, а не се складира и откако ќе престанете да примате смс. Бројот ќе оди во статус „офлајн“ и ќе оди на неактивни броеви. враќање на приемот на смс е невозможно. Затоа, не користете ги за да регистрирате важни сметки.

Значи, треба да прифатите СМС за да ја потврдите вашата сметка преку СМС за да го направите тоа:

Каков прием за пораки е достапен

Бесплатен прием на смс е достапен на привремени броеви во САД, Кина, Англија, Германија, Австралија, Индонезија, Кореја, Мароко, Америка, Албанија, Малезија, Индија, Турција, Шведска, Русија. Количината на достапни броеви за секоја земја може да се види со кликнување на името на државата.

Внимание: Не треба да ја освежувате страницата. Сите пораки пристигнуваат веднаш штом се на нашиот сервер.

Што е привремен или еднократен број?

195 Телефонскиот број за еднократна употреба е официјално познат како привремен телефонски број, што значи дека броевите се достапни за ограничен временски период, од 10 минути до неколку дена. Сите телефонски броеви се споделени, секој може да ги види дојдовните пораки. Можете да користите бесплатни онлајн привремени телефонски броеви за sms проверка на сметки, примање текстуални пораки со доверливи информации, регистрирање сметки на различни ресурси, примање текст во смс, за потврдување сметки Виртуелните телефонски броеви се идеални ако сакате да регистрирате сметка без вистински телефонски број и сакате дополнителна приватност. Други причини за нивно користење вклучуваат бизнис, мрежни цели и поврзување со нови луѓе.

Додека работите со виртуелните броеви на online-sms.org, ве молиме имајте предвид дека не е дозволено користење телефонски броеви за регистрација на страниците на електронските системи за плаќање, банкарските организации. Многу од нив се веќе на црната листа, така што корисникот нема да може да прима пораки од овие адреси. Дополнително, администрацијата ќе ги даде сите потребни информации на агенциите за спроведување на законот на барање, доколку тие побараат информации за лице вклучено во какви било нелегални шеми.

Мобилните броеви за потврда помагаат да се одржи вашата приватност.

Вашата приватност е многу важна. Со нашите привремени телефонски броеви, нема да морате да го давате вашиот вистински телефонски број на веб-локации за кои е потребна потврда на текстуална порака.

Ова ќе ви помогне да го задржите вашиот идентитет и да избегнете спам повици и пораки.

Обезбедуваме бесплатни лажни телефонски броеви со онлајн прием на текстуални пораки секогаш кога ви требаат. Online-sms.org работи со мобилни оператори, за да можеме секојдневно да додаваме нови смс броеви.

Забрани за онлајн броеви

Сите броеви имаат автоматски филтер кој ги блокира пораките добиени од платните системи, платените претплати и други финансиски институции.

Сакате нов температурен број? Споделете ја оваа страница и пишете ни!