Numrat joaktivë

CA 84929 10 minuta më parë
ID 20190 11 minuta më parë
GB 38349 11 minuta më parë
CN 12752 11 minuta më parë
CN 12857 11 minuta më parë
JP 20147 11 minuta më parë
JP 22344 12 minuta më parë
GB 232 12 minuta më parë
ES 395 13 minuta më parë
PH 18759 13 minuta më parë
PL 83 13 minuta më parë
IN 10315 13 minuta më parë
SG 12807 13 minuta më parë
SG 10889 13 minuta më parë
US 12788 13 minuta më parë
HK 12636 14 minuta më parë
US 10 14 minuta më parë
GB 518 14 minuta më parë
KR 25518 15 minuta më parë
ES 467 15 minuta më parë
US 12870 15 minuta më parë
KZ 7549 15 minuta më parë
FR 72 15 minuta më parë
FI 229 15 minuta më parë
CA 67656 16 minuta më parë
PH 3437 17 minuta më parë
JP 17307 17 minuta më parë
FI 421 17 minuta më parë
CN 2 17 minuta më parë
SG 12823 18 minuta më parë
SE 21982 18 minuta më parë
US 9 18 minuta më parë
SE 1303 18 minuta më parë
NL 461 19 minuta më parë
FR 498 19 minuta më parë
FR 190 19 minuta më parë

Dëshironi një numër të ri të temperaturës? Ndani këtë faqe dhe na shkruani!