Merrni SMS në internet në një numër të ri të përkohshëm telefoni falas

Në dispozicion 197 numrat. U shtua një numër i ri 3 minuta më parë.


Shtetet e Bashkuara Shtetet e Bashkuara

13315 1 sekondë më parë
66798 14 sekonda më parë
11537 15 sekonda më parë
39559 16 sekonda më parë
13643 17 sekonda më parë
91116 17 sekonda më parë
3978 30 sekonda më parë
8748 38 sekonda më parë
19361 40 sekonda më parë
47539 41 sekonda më parë
50289 47 sekonda më parë
84547 56 sekonda më parë
64528 1 minutë më parë
20864 1 minutë më parë
31899 1 minutë më parë
185 2 minuta më parë
25860 2 minuta më parë
51518 2 minuta më parë
85647 2 minuta më parë
929 2 minuta më parë
120136 2 minuta më parë
91518 2 minuta më parë
7545 2 minuta më parë
19165 2 minuta më parë
32576 3 minuta më parë
4730 4 minuta më parë
6710 4 minuta më parë
1401 4 minuta më parë
9682 4 minuta më parë
3459 4 minuta më parë
96 4 minuta më parë
68 4 minuta më parë
664 4 minuta më parë
48296 5 minuta më parë
2112 6 minuta më parë
2301 6 minuta më parë
4074 6 minuta më parë
7180 7 minuta më parë
4448 7 minuta më parë
2509 7 minuta më parë
11949 7 minuta më parë
30143 7 minuta më parë
43206 8 minuta më parë
24808 8 minuta më parë
30028 8 minuta më parë
9305 8 minuta më parë

Mbretëria e Bashkuar Mbretëria e Bashkuar

20900 6 sekonda më parë
3005 26 sekonda më parë
53166 43 sekonda më parë
51068 44 sekonda më parë
106127 46 sekonda më parë
5685 1 minutë më parë
29450 1 minutë më parë
25620 1 minutë më parë
27063 1 minutë më parë
44946 1 minutë më parë
19161 1 minutë më parë
1075 1 minutë më parë
25710 1 minutë më parë
16192 1 minutë më parë
16742 1 minutë më parë
20113 1 minutë më parë
20373 1 minutë më parë
17578 1 minutë më parë
17638 1 minutë më parë
15058 1 minutë më parë
16413 1 minutë më parë
15425 1 minutë më parë
10485 2 minuta më parë
25944 3 minuta më parë
27780 3 minuta më parë
46929 3 minuta më parë
25561 3 minuta më parë
17096 3 minuta më parë
19238 3 minuta më parë
14901 3 minuta më parë
9101 4 minuta më parë
9180 4 minuta më parë
19232 4 minuta më parë
19002 4 minuta më parë
16812 5 minuta më parë
14554 6 minuta më parë
5859 6 minuta më parë
5968 6 minuta më parë
7884 6 minuta më parë
1867 6 minuta më parë
786 7 minuta më parë
5217 7 minuta më parë
1709 7 minuta më parë
4638 7 minuta më parë
29332 7 minuta më parë

Rusia Rusia

3172 28 sekonda më parë
1689 28 sekonda më parë
4871 1 minutë më parë
1840 2 minuta më parë
1242 3 minuta më parë
2032 4 minuta më parë
1847 5 minuta më parë
937 7 minuta më parë
1116 7 minuta më parë
1524 7 minuta më parë
901 7 minuta më parë
916 7 minuta më parë
1060 7 minuta më parë

Franca Franca

20499 19 sekonda më parë
3193 27 sekonda më parë
872 6 minuta më parë
2148 7 minuta më parë
744 7 minuta më parë
1227 7 minuta më parë
374 7 minuta më parë
375 7 minuta më parë
409 7 minuta më parë
405 7 minuta më parë
470 7 minuta më parë
645 8 minuta më parë

Kanadaja Kanadaja

31293 49 sekonda më parë
35557 51 sekonda më parë
976 1 minutë më parë
2419 3 minuta më parë
2019 4 minuta më parë
107017 5 minuta më parë
2630 6 minuta më parë
2228 6 minuta më parë
36942 6 minuta më parë
1361 7 minuta më parë
536 7 minuta më parë

Indi Indi

8126 59 sekonda më parë
8409 1 minutë më parë
12957 1 minutë më parë
7191 3 minuta më parë
10291 3 minuta më parë
3702 3 minuta më parë
9054 3 minuta më parë

Holanda Holanda

8305 2 minuta më parë
26096 3 minuta më parë
12508 3 minuta më parë
4208 3 minuta më parë
4742 3 minuta më parë
3629 5 minuta më parë

Spanja Spanja

3709 3 sekonda më parë
24079 10 sekonda më parë
17718 3 minuta më parë
49986 4 minuta më parë
45793 7 minuta më parë
22834 8 minuta më parë

Gjermania Gjermania

20862 7 sekonda më parë
7302 1 minutë më parë
11303 3 minuta më parë
10591 3 minuta më parë

Suedia Suedia

1078 24 sekonda më parë
1004 6 minuta më parë
1123 6 minuta më parë
717 7 minuta më parë

Polonia Polonia

37800 1 sekondë më parë
1485 23 sekonda më parë
14266 4 minuta më parë

Ukrainë Ukrainë

29869 3 sekonda më parë
13362 4 sekonda më parë
21559 9 sekonda më parë

Filipinet Filipinet

3833 1 minutë më parë
10387 1 minutë më parë
12732 2 minuta më parë

Izraeli Izraeli

19277 3 minuta më parë
12091 3 minuta më parë
7582 3 minuta më parë

Austria Austria

63203 2 minuta më parë
10152 5 minuta më parë

Kinë Kinë

35842 5 minuta më parë
54722 5 minuta më parë

El Salvador El Salvador

296 1 minutë më parë

Uganda Uganda

405 1 javë më parë

Porto Riko Porto Riko

589 4 ditë më parë

Gana Gana

488 3 ditë më parë

Indonezia Indonezia

8076 1 ditë më parë

Italia Italia

7844 20 orë më parë

Malajzia Malajzia

14082 18 orë më parë

Estonia Estonia

1978 17 orë më parë

Myanmar (Burma) Myanmar (Burma)

8018 4 orë më parë

Rumania Rumania

24821 2 orë më parë

Belgjika Belgjika

11975 2 orë më parë

Portugalia Portugalia

14924 2 orë më parë

Zelanda e Re Zelanda e Re

5384 16 minuta më parë

Kazakistani Kazakistani

675 1 minutë më parë

Lituania Lituania

565 7 minuta më parë

Nigeria Nigeria

7977 25 minuta më parë

Irlanda Irlanda

8081 3 minuta më parë

Brazili Brazili

5867 3 minuta më parë

Tajlandë Tajlandë

5074 3 minuta më parë

Australia Australia

71227 3 minuta më parë

Republika Çeke Republika Çeke

9375 3 minuta më parë

Turqia Turqia

1023 2 javë më parë

Maroku Maroku

838 3 minuta më parë

Finlanda Finlanda

1765 5 minuta më parë

Hong Kong SAR Kinë Hong Kong SAR Kinë

3862 6 minuta më parë

Letonia Letonia

1164 7 minuta më parë

Meksika Meksika

3114 2 javë më parë

Merrni një numër telefoni të përkohshëm për të marrë sms online pa regjistrim

sms number

Online-sms.org ofron marrjen falas të sms për numrat e telefonit të disponueshëm dhe të përkohshëm në internet. Ju mund t\'i përdorni celularët tanë falas pa paguar për sms-të në hyrje ose pa regjistruar një llogari. Regjistroni llogari të reja duke përdorur numrat tanë të përkohshëm. Merrni një kod verifikimi SMS falas nga më shumë se 300 aplikacione dhe sajte si WhatsApp, Google, Facebook, WeChat, Telegram, Viber, Line, KakaoTalk, Gmail dhe më shumë. Nëse mendoni se është e mrekullueshme, ju lutemi ndani faqen tonë të pritjes së SMS-ve me miqtë tuaj.

Çfarë është një numër telefoni virtual? Në vend të një karte SIM fizike, numri është i disponueshëm virtualisht në renë kompjuterike. Kështu që ju mund të merrni SMS në internet kudo në botë pa telashet e roaming. Për të marrë sms në numër të rremë mjafton të prisni 1-10 minuta, shpejtësia e marrjes së sms varet nga dërguesi. Ne përditësojmë listën e numrave celularë çdo ditë. Të gjithë numrat tanë duhet të merren si numër i disponueshëm ose i përkohshëm për marrjen e sms-ve, sepse numri i sms-ve falas do të thotë që disa persona mund ta përdorin njëherësh, dhe nuk ruhet dhe pasi ju ndaloni të merrni sms. Numri do të shkojë në statusin "offline" dhe do të shkojë te numrat joaktivë. Pritja e sms vostavtovat është e pamundur. Pra, mos i përdorni ato për të regjistruar llogari të rëndësishme.

Pra, duhet të pranoni sms për të konfirmuar llogarinë tuaj me sms për ta bërë këtë:

Çfarë pritjeje mesazhesh është e disponueshme

Marrja falas e sms-ve ofrohet në numra të përkohshëm në SHBA, Kinë, Angli, Gjermani, Australi, Indonezi, Kore, Marok, Amerikë, Shqipëri, Malajzi, Indi, Turqi, Suedi, Rusi. Sasia e numrave të disponueshëm për secilin shtet mund të shihet duke klikuar mbi emrin e shtetit.

Kujdes: Nuk keni nevojë të rifreskoni faqen. Të gjitha mesazhet mbërrijnë menjëherë sapo të jenë në serverin tonë.

Çfarë është një numër i përkohshëm apo i disponueshëm?

197 Një numër telefoni i disponueshëm njihet zyrtarisht si një numër telefoni i përkohshëm, që do të thotë se numrat janë të disponueshëm për një periudhë të kufizuar kohore, nga 10 minuta në disa ditë. Të gjithë numrat e telefonit janë të përbashkët, çdokush mund të shohë mesazhet në hyrje. Ju mund të përdorni numra telefoni të përkohshëm falas në internet për verifikimin e llogarive me sms, marrjen e mesazheve me tekst me informacion konfidencial, regjistrimin e llogarive në burime të ndryshme, marrjen e tekstit në sms, për të konfirmuar llogaritë Numrat virtualë të telefonit janë idealë nëse dëshironi të regjistroni një llogari pa një numër të vërtetë telefoni dhe dëshironi privatësi shtesë. Arsyet e tjera për t\'i përdorur ato përfshijnë biznesin, qëllimet e rrjetëzimit dhe lidhjen me njerëz të rinj.

Gjatë punës me numrat virtualë online-sms.org, ju lutemi vini re, se nuk lejohet përdorimi i numrave të telefonit për regjistrim në faqet e sistemeve të pagesave elektronike, organizatave bankare. Shumë prej tyre tashmë janë në listën e zezë, kështu që përdoruesi nuk do të jetë në gjendje të marrë mesazhe nga këto adresa. Gjithashtu, administrata do t\'u japë çdo informacion të nevojshëm agjencive ligjzbatuese sipas kërkesës, nëse ato kërkojnë informacion për një person të përfshirë në ndonjë skemë të paligjshme.

Numrat e verifikimit celular ndihmojnë në ruajtjen e privatësisë suaj.

Privatësia juaj është shumë e rëndësishme. Me numrat tanë të përkohshëm të telefonit, nuk do t\'ju duhet të jepni numrin tuaj të vërtetë të telefonit në faqet e internetit që kërkojnë verifikim të mesazheve me tekst.

Kjo do t\'ju ndihmojë të mbani identitetin tuaj dhe të shmangni thirrjet dhe mesazhet e padëshiruara.

Ne ofrojmë numra telefoni të rremë falas me marrjen e mesazheve me tekst në internet sa herë që ju nevojiten. Online-sms.org punon me operatorë celularë, kështu që ne mund të shtojmë numra të rinj sms çdo ditë.

Ndalimet e numrave në internet

Të gjithë numrat kanë një filtër automatik që bllokon mesazhet e marra nga sistemet e pagesave, abonimet me pagesë dhe institucionet e tjera financiare.

Dëshironi një numër të ri të temperaturës? Ndani këtë faqe dhe na shkruani!