Si t'i përdorni këta numra telefoni Greqia?

➊ Zgjidhni një numër telefoni Greqia nga lista e mëposhtme.

➋ Dërgo SMS në këtë numër telefoni falas

➌ Klikoni "Read Received SMS" dhe prisni 2 minuta për të marrë SMS.

19 Numrat e telefonit të disponueshëm Greqia. U shtua një numër i ri 1 sekondë më parë.

Vendi Numri i telefonit Çeku u mor SMS Shtuar
Greqia Greqia +306975228326 Lexo SMS 52 minuta më parë
Greqia Greqia +306977258916 Lexo SMS 1 javë më parë
Greqia Greqia +306944441128 Lexo SMS 2 javë më parë
Greqia Greqia +306944746772 Lexo SMS 3 javë më parë
Greqia Greqia +306944467495 Lexo SMS 1 muaj më parë
Greqia Greqia +306984253949 Lexo SMS 1 muaj më parë
Greqia Greqia +306975651542 Lexo SMS 1 muaj më parë
Greqia Greqia +306942889052 Lexo SMS 2 muaj më parë
Greqia Greqia +306970208233 Lexo SMS 2 muaj më parë
Greqia Greqia +306981923720 Lexo SMS 2 muaj më parë
Greqia Greqia +306975627577 Lexo SMS 2 muaj më parë
Greqia Greqia +306949719655 Lexo SMS 3 muaj më parë
Greqia Greqia +306983201291 Lexo SMS 4 muaj më parë
Greqia Greqia +306934769635 Lexo SMS 5 muaj më parë
Greqia Greqia +306993067873 Lexo SMS 5 muaj më parë
Greqia Greqia +306993067856 Lexo SMS 5 muaj më parë
Greqia Greqia +306983430635 Lexo SMS 6 muaj më parë
Greqia Greqia +306974304223 Lexo SMS 6 muaj më parë
Greqia Greqia +306944967451 Lexo SMS 7 muaj më parë
📱 180 shtete 8000 numra telefoni Blini një numër privat Online

Këta janë numra telefoni të përkohshëm Greqia ose të quajtur edhe Greqia numra të rremë. Ato janë të disponueshme vetëm për një periudhë të shkurtër kohe dhe më pas hidhen. Disa Greqia numra telefoni zgjatin për disa muaj, të tjerët vetëm disa ditë.

Ne nuk rekomandojmë përdorimin e numrave të disponueshëm Greqia për mesazhe të rëndësishme me tekst, të tilla si fjalëkalime, mesazhe private për miqtë, për të verifikuar telefonin tuaj në faqet e internetit ku ka informacione të rëndësishme ose private. Mesazhet nga numrat e përkohshëm Greqia mund të shikohen nga çdo vizitor i sajtit sepse këta janë numra telefoni publikë dhe ofrohen pa pagesë.

Falë shërbimit tonë, i cili ofron numra falas Greqia për marrjen e SMS, çdokush mund të regjistrohet në burimin që i intereson pa pasur nevojë të tregojë numrin e tij real të telefonit Greqia, duke u siguruar kështu plotësisht kundër reklamuesve të bezdisshëm.

Phone për marrjen falas SMS (Greqia) është i përsosur për ato raste kur dikur merrni një mesazh nga ky apo ai adresues dhe nuk planifikoni të ktheheni tek ai në të ardhmen (ose të paktën e kuptoni qartë se kjo numri i përkohshëm Greqia mund të zhduket nga lista e atyre të disponueshme). Për shembull, një nga rastet më të dukshme të përdorimit janë regjistrimet e shpejta në projekte të caktuara që nuk kanë të bëjnë me ruajtjen e informacionit dhe fondeve tuaja personale. Mund të jetë një forum, faqe interneti ose blog, një burim me gazeta falas, një rrjet social.

A ka ndonjë kufizim në përdorimin e shërbimeve falas? - jo, numri virtual Greqia mund të marrë një numër të pakufizuar mesazhesh falas për SMS, dhe përdoruesi mund të ndryshojë një telefon në tjetrin në çdo kohë. Për shembull, kur marrja virtuale e SMS Greqia është e pamundur për shkak të regjistrimit të bërë tashmë përmes shërbimit nga një përdorues tjetër.

Dëshironi një numër të ri të temperaturës? Ndani këtë faqe dhe na shkruani!