Si t'i përdorni këta numra telefoni Kenia?

➊ Zgjidhni një numër telefoni Kenia nga lista e mëposhtme.

➋ Dërgo SMS në këtë numër telefoni falas

➌ Klikoni "Read Received SMS" dhe prisni 2 minuta për të marrë SMS.

20 Numrat e telefonit të disponueshëm Kenia. U shtua një numër i ri 4 ditë më parë.

Vendi Numri i telefonit Çeku u mor SMS Shtuar
Kenia Kenia +254773366428 Lexo SMS 5 ditë më parë
Kenia Kenia +254776466967 Lexo SMS 5 ditë më parë
Kenia Kenia +254772488373 Lexo SMS 6 ditë më parë
Kenia Kenia +254773191739 Lexo SMS 1 javë më parë
Kenia Kenia +254772362097 Lexo SMS 1 javë më parë
Kenia Kenia +254778023074 Lexo SMS 1 javë më parë
Kenia Kenia +254778468684 Lexo SMS 1 javë më parë
Kenia Kenia +254773202272 Lexo SMS 1 javë më parë
Kenia Kenia +254773463722 Lexo SMS 1 javë më parë
Kenia Kenia +254773367902 Lexo SMS 1 javë më parë
Kenia Kenia +254773379259 Lexo SMS 1 javë më parë
Kenia Kenia +254776915477 Lexo SMS 1 javë më parë
Kenia Kenia +254770592240 Lexo SMS 2 javë më parë
Kenia Kenia +254773945238 Lexo SMS 2 javë më parë
Kenia Kenia +254771221176 Lexo SMS 2 javë më parë
Kenia Kenia +254770517848 Lexo SMS 2 javë më parë
Kenia Kenia +254776868438 Lexo SMS 2 javë më parë
Kenia Kenia +254773378914 Lexo SMS 2 javë më parë
Kenia Kenia +254773925881 Lexo SMS 2 javë më parë
Kenia Kenia +254773913271 Lexo SMS 2 javë më parë
📱 180 shtete 8000 numra telefoni Blini një numër privat Online

Këta janë numra telefoni të përkohshëm Kenia ose të quajtur edhe Kenia numra të rremë. Ato janë të disponueshme vetëm për një periudhë të shkurtër kohe dhe më pas hidhen. Disa Kenia numra telefoni zgjatin për disa muaj, të tjerët vetëm disa ditë.

Ne nuk rekomandojmë përdorimin e numrave të disponueshëm Kenia për mesazhe të rëndësishme me tekst, të tilla si fjalëkalime, mesazhe private për miqtë, për të verifikuar telefonin tuaj në faqet e internetit ku ka informacione të rëndësishme ose private. Mesazhet nga numrat e përkohshëm Kenia mund të shikohen nga çdo vizitor i sajtit sepse këta janë numra telefoni publikë dhe ofrohen pa pagesë.

Falë shërbimit tonë, i cili ofron numra falas Kenia për marrjen e SMS, çdokush mund të regjistrohet në burimin që i intereson pa pasur nevojë të tregojë numrin e tij real të telefonit Kenia, duke u siguruar kështu plotësisht kundër reklamuesve të bezdisshëm.

Phone për marrjen falas SMS (Kenia) është i përsosur për ato raste kur dikur merrni një mesazh nga ky apo ai adresues dhe nuk planifikoni të ktheheni tek ai në të ardhmen (ose të paktën e kuptoni qartë se kjo numri i përkohshëm Kenia mund të zhduket nga lista e atyre të disponueshme). Për shembull, një nga rastet më të dukshme të përdorimit janë regjistrimet e shpejta në projekte të caktuara që nuk kanë të bëjnë me ruajtjen e informacionit dhe fondeve tuaja personale. Mund të jetë një forum, faqe interneti ose blog, një burim me gazeta falas, një rrjet social.

A ka ndonjë kufizim në përdorimin e shërbimeve falas? - jo, numri virtual Kenia mund të marrë një numër të pakufizuar mesazhesh falas për SMS, dhe përdoruesi mund të ndryshojë një telefon në tjetrin në çdo kohë. Për shembull, kur marrja virtuale e SMS Kenia është e pamundur për shkak të regjistrimit të bërë tashmë përmes shërbimit nga një përdorues tjetër.

Dëshironi një numër të ri të temperaturës? Ndani këtë faqe dhe na shkruani!